Концепція програмних дій

Конкурентоспроможність

Конкурентоспроможність індикатор можливостей. Це визначає нашу політику щодо українських підприємців на внутрішньому ринку і в світовій економіці. Приватні інвестиції є ключовим фактором економічного зростання і створення робочих місць. Після різкого падіння,на 300% під час кризи приватні інвестиції зупинились, інвестиційний клімат відновлюється занадто повільними темпами. Український народ і українські підприємці врятували країну від дефолту держава у відповідь відмовилась допомагати своїм громадянам,підприємцям,платникам податків. Врятована Держава залишила українців помирати, або самотужки вирішувати поточні загрози.

Українські підприємці і зараз відчувають на собі необґрунтовані і не прозорі ставки податку. Не відродиться український бізнес без допомоги Держави. Це знижує здатність компаній конкурувати за кордоном, спонукає їх їхати за кордон, зменшує їх інвестиції, завдає шкоди створенню робочих місць тут, вдома, знижує заробітну плату і сприяє уникненню податкових зобов’язань — без фактичного збільшення податкових надходжень. Важко уявити собі більш руйнівну політику. Ми пропонуємо допомогу українському виробнику надавши комплексну підтримку у вигляді зниження податкового навантаження,надання фінансової підтримки,сприяння в придбанні високотехнологічних засобів виробництва,сприяння в пошуку нових ринків збуту,стимулювання експортно орієнтованих програм.

Створити в Україні конкурентні умови з міжнародними ринками, ,знизивши ставку податку, щоб вон був на рівні або нижче ставок інших, водночас з підняттям ставок мита на імпорт відповідних груп продукції. Перейти до територіальної системі оподаткування, щоб прибуток, отриманий і оподаткований податком за кордоном, міг бути використаний для створення робочих місць в Україні в місцевій громаді . Ми вважаємо, що український компанії повинні бути розташовані в Україні. Ми можемо зробити це і усунути бар’єри для досягнення цієї мети.

  • Малий бізнес і підприємництво

    Малий бізнес України не є основою економіки України, він допомагає десяткам мільйонів працівників і їх сім’ям. Малі підприємства створюють переважну більшість робочих місць в Україні, і разом з цим повинні мати найбільший обсяг генерування капіталу, прибутку і податків, але це не так . З нинішнім урядом ми маємо стрімке скорочення малого та середнього бізнесу.

    У той час як малі підприємства внесли значний вклад в економічне зростання країни, наша влада не виконувала свої зобов’язання рік за роком і не зумівши подолати тягар не компетентності і корупції. Ми будемо реформувати податковий кодекс, щоб дозволити підприємствам генерувати достатньо капіталу, щоб рости і створювати робочі місця для наших сімей і друзів по всій Україні.

    Ми будемо заохочувати інвестиції в малий бізнес. Ми створимо середовище, в якому адекватне фінансування і кредит будуть доступні для стимулювання і розширення виробництва . Ми будемо оборонцями для малого бізнесу.

  • Податковий клімат

    Республіканці вважають створення сприятливого податкового клімату для зростання своїм моральним обов’язком. Більше, ніж будь-яка інша державна політика, спосіб, яким уряд збільшує доходи — скільки, якими темпами, за яких обставин, від кого і для кого — має найбільший вплив на показники нашої економіки. Це сильно впливає на рівень економічного зростання і створення робочих місць, що призводить до рівня можливостей для тих, хто в іншому випадку залишився б без реалізації. Правильна побудова нашої податкової системи буде найважливішим чинником, що сприяє поверненню всієї економіки до процвітання.

    Поточний податковий кодекс по праву є об’єктом як гніву, так і насмішок. Податкова збирає гроші просто так. Платникам податків не цікаво, які сумми збираються, для чого, як ефективно вони використовуються в бюджетах? З підприємців забирають останнє,а після місцеве самоврядування їх розміщає на депозитах бо немає програм і там ці гроші знецінюються ще більше. А податкова ставить нові і ще більші плани по збору,і гребе і грабує,грабує і гребе. Цю ганебну практику треба припинити,задля спільного прогресу . Республіканці мають своє бачення, свій проект обґрунтованого податкового кодексу,але пропонують бізнесу обговорити спільно і ухвалити його спільно з українським народом. Він не може бути спроектований згори вниз,а повинен грунтуватися на здоровому глузді і бути спрощеним і зрозумілим для українського народу.

    Наша пропозиція проста. Скрізь, де податкові ставки порушують економію або перешкоджають інвестиціям, вони повинні бути знижені. Скрізь, де поточні положення кодексу перешкоджають економічному зростанню, вони повинні бути змінені. Ми не будемо ділити український народ на переможців і переможених. Ми будемо усувати якомога більше спеціальних процентних положень і лазівок і обмежувати розвиток корпорацій,за рахунок середнього і малого бізнесу і навпаки, особливо там, де їх розмивання податкової бази створило тиск для підвищення ставок. Ми будемо враховувати податковий тягар для сімей з дітьми і без дітей та збільшення тиску на працюючих в зв’язку з старінням і депопуляцією населення країни. Ми будемо прагнути до простоти і ясності, щоб кожен платник податків міг зрозуміти, яка частина їх доходу споживається і на якому рівні і для чого.

    Ми будемо вітати всіх бажаючих долучитись до цієї роботи — обговорювати, обговорювати, сперечатися і вносити поправки — щоб разом ми могли відновити економічне зростання для українського народу і, що ще важливіше, відновити стабільність і віру в майбутнє.

  • Відновлення економіки

    Ми є партією зростаючої економіки, яка дає кожному громадянину можливість реалізації в житті, можливість вчитися, працювати , створити сім’ю, виховувати дітей,забезпечувати себе і родину всім необхідним і усвідомлювати, що винятково економічне процвітання кожного громадянина і держави в цілому гарантує забезпечити міцні підвалини для здійснення ваших планів.

    Уряд не може створити процвітання, хоча уряд може обмежити, пригальмувати або зруйнувати його. Процвітання та розвиток — це продукт волевиявлення, самодисципліни, підприємництва, заощаджень та інвестицій окремих осіб, але це не самоціль,це лише засіб для досягнення мети і якості життя. Процвітання забезпечують засоби, за допомогою яких громадяни та їх сім’ї можуть зберігати свою незалежність від уряду, виховувати своїх дітей на основі власних цінностей, сповідувати свою віру і створювати співтовариства співробітництва і взаємної поваги. Це також основа лідерства нашої країни, оскільки це енергія нашої економіки, яка робить можливою нашу військову міць і нашу національну безпеку.

    Відсутність стратегічної програми економічного розвитку на 50-100 років призвела до ручного управління і як наслідок занепаду економічного зростання держави ,наслідки недолугої політики демократів,на поточний час,відчуваєте ви і ваші рідні. Вони страшні. Очевидно і зрозуміло що це шлях безвідповідальних популістів. В результаті такої діяльності число українців, що живуть в бідності, збільшилася на 7 мільйонів, економіка нашої країни втратила майже 1 триліон гривень сукупного відновлення середнього обсягу виробництва, а дефіцит економічного зростання привів до сукупного реального дефіциту особистого доходу після сплати податків на душу населення знизився до 4000 гривень в порівнянні з середнім.

    Некомпетентність правлячої партії призвела до припинення діяльності сотні тисяч підприємств ,а число бізнес-початку в період останніх шести років стрімко знижується. Демократи не здатні забезпечити економічне зростання, створення нових робочих місць , збільшення доходів і розширення можливостей. Знаючи це, винятково республіканці можуть надати імпульс для економічного відновлення, який дає можливість винагороджувати роботу та економію, а також, вивільнює продуктивність українського народу. Програма партії- Це наша обіцянка для бізнесу, громадянам без роботи, сім’ям, без заощаджень і без надії: разом ми можемо повернути нашу країну до шляху, що розкриває потенціал кожного, збільшує його , оновлюючи свою віру. Український народ повинен відкинути цю маячню і зрозуміти що врятує Україну лише республіканська ідеологія , республіканська стратегія розвитку України.

  • Створення нових робочих місць

    Повернемо українців до роботи. Найкраща робоча програма — це економічне зростання. Ми не пропонуємо ще один зроблений можновладцями пакет субсидій та витрат для створення тимчасових або штучних робочих місць. Ми хочемо набагато більше, ніж це. Ми хочемо процвітаючий ринок праці, щоб бути відповідними розумінню квітучої економіки. Теперішня влада дала нам безробіття вище 14 відсотків . Це найвище безробіття за всю історію існування держави Україна. Республіканці пропонують дотримуватися політики вільного ринку, яка є найнадійнішим способом для збільшення зайнятості, створення нових робочих місць і зростання економічного процвітання для всіх. У всіх наступних розділах, а також в інших місцях цієї платформи, ми пояснюємо, що має бути зроблено для досягнення мети. Податкова система повинна бути спрощена. Державні витрати і регулювання мають бути скорочені. Українські компанії повинні бути більш конкурентоспроможними на світовому ринку, і ми повинні бути агресивними в просуванні продукції України за кордоном і забезпечення відкритих ринків для неї. Державно-приватне партнерство повинно інвестувати в інфраструктуру країни: дороги, мости, аеропорти, порти і водні системи. Потенційним роботодавцям потрібні визначеність і передбачуваність для своїх рішень по найму. Команда республіканської партії поверне кожного українця до роботи.

  • Банківська діяльність

    Доброго дня!

    Мене звуть Олег Трикоз, і я представляю Республіканську партію «Славутич».

    Маю багаторічний досвід керівної роботи в банківській системі і сьогодні хотів би поговорити про таке важливе, для всіх нас, слово, як довіра.

    Чому люди в основній масі зберігають гроші «під матрацом», адже гроші, а точніше їх оборот, це основа економіки? Відповідь очевидна — немає довіри до держави і банківської системи. Державний апарат робить все, щоб ця недовіра посилювалася, починаючи від антисоціальної монетарної політики до блокування всіляких ініціатив зі створення широкого спектру фінансових інструментів і зняття банківських монополій.

    Така система взаємин стає можливою завдяки ліберально — демократичній ідеології, коли під виглядом турботи про громадян (соціальні програми) беруться кредити, друкуються гроші (доп. емісія), що збільшує інфляцію, поглиблює фінансову кризу, веде народ до бідності і позбавляє майбутнього.

    Республіканська партія «Славутич», як носій республіканської ідеології, пропонує діяти інакше. Відкрити ринок для різних фінансових інструментів таких як: інвестиційні компанії, компанії управління активами, кредитні товариства і спілки, страхові компанії тощо. Що дасть поштовх для створення широкого спектру підприємств, інвесторами яких стануть громадяни України. У свою чергу це створить додаткові робочі місця і підвищить надходження до бюджету. Зніме монополію банків у фінансовому секторі і поверне банкам їх справжні функції (обслуговування фінансових потоків), створить передумови для конкурентної ринкової боротьби і припливу інвестицій. Все це можливо після культурної революції у свідомості кожного громадянина, коли ми усвідомлюємо відповідальність за своє життя і життя наших дітей.

    Республіканська партія «Славутич» запрошує всіх однодумців до співпраці.

    Більш детально в наступних відео і на сайті Республіканської партії «Славутич» rps.org.ua.

  • Збільшення програм для ветеранів та інвалідів АТО

    Доброго дня шановні українці!

    Я Гавриленко Андрій є представником Республіканської партії «Славутич» .

    Я учасник АТО захисник суверенітету України 2014-2015р. дуже добре знаю з якими проблемами стикаються учасники АТО добровольці, військові ЗСУ, коли повертаються додому.

    Насправді Армія розпадається. Один за одним справжні воїни йдуть з війська, як тільки закінчується контракт. Фахівців не вистачає, вже кожен четвертий воїн — жінка! Лінія розмежування майже прозора, на опорних пунктах військових мінімальна кількість. Техніку відведено. В командирів жорсткий наказ не відкривати вогонь. Стан захисників пригнічений.

    Я вкрай незадовільний станом відношення держави до захисників, ситуація вимагає докладного висвітлення цієї проблеми,  широкого обговорення питання у розрізі як держава піклується про тих хто повернувся з війни, і яким повернувся (на сьогодні тільки у Дніпропетровській області 1200 інвалідів війни офіційно зареєстрованих ), і окремо хочу виділити родини загиблих які не дочекались свого батька, захисника, годувальника.

    Існуючі програми від влади є малоефективними і дискредитують шану та повагу до військовослужбовця-захисника.

    Держава  демонструє цинічне відношення яке проявляється у відкупі від учасників АТО  Ветеранів, інвалідів і родин загиблих коштом платників податків  роздаючи матеріальну допомогу та  політичну біжутерію.

    Тому я як Республіканець вважаю що це не припустимо, і наполягаю на тому що ця категорія громадян повинна бути захищена низкою державних  системних соціальних програм.

    Ми пропонуємо  принципово інші  програми  які відрізняються від програм ліберально- демократичної платформи , а саме в їх ефективності в їх реалізації, які вимірюються не наданням матеріальної допомоги, а наданні людині поваги, змоги заробляти, надання впевненості та стабільності.

    Пропонуємо нові довготривалі програми з підтримки ветеранів, інвалідів, родин загиблих, а саме:

    соціалізація і інтегрування в мирне життя після повернення зі служби

    отримання військових навичок до проходження служби і після демобілізації через ТСУ (ДОССАФ)

    надання  привілеїв (пільг), підтримки  при навчанні (після демобілізації)

    здобуття нової професії нового фаху, працевлаштування

    всебічна підтримка, консультування , супровід, лояльна податкова програма тих хто висловлює бажання розпочати власну справу пошук інвесторів для починаючих.

     

    Запрошуємо всіх учасників АТО   ветеранів, інвалідів та сім’ї загиблих, для реалізації програм республіканської партії «Славутич».

    Докладніше  на сайті Республіканської партії «Славутич»  rps.org.ua

    До нових зустрічей!

    Більш детально в наступних відео та на сайті Республіканской партії «Славутич» rps.org.ua

     

     

     

  • Про майбутнє пенсійне забезпечення Українців

    Доброго дня, шановні Українці! Я Луценко Роман член Республіканської Партії «Славутич»

    Сьогодні в рамках проекту Культурна Революція – революція свідомості, хотілося обговорити тему пенсійного забезпечення.

    25 вересня 2020 року Прем’єр міністр України Денис Шмигаль у промові перед студентами та викладачами Львівської Політехніки зазначив, що Україна через 15 років не зможе виплачувати пенсії пенсіонерам. Це яскрава ілюстрація невігластва та некомпетентності влади. Прем’єр міністр підтвердив власну неспроможність у вирішенні цього питання. Таке враження, що правляча еліта своїм слоганом обрала фразу: «Допоможи державі – помри до пенсії».

    Зараз, за даними статистики, на одну працюючу людину припадає один пенсіонер. Надходження до пенсійного фонду за рахунок єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) 350 млрд грн, дотація з бюджету на покриття дефіциту 150 млрд грн. Загалом 500 млрд грн при загальному обсязі бюджету 1 трлн 200 млрд грн це майже половина бюджету. Причому 150 млрд грн з бюджету знову заплатили працюючі українці та роботодавці. В мережі можна знайти динаміку накопичення цієї заборгованості, і швидкість її накопичення дуже лякає.

    В Україні за кожну офіційно працюючу людину роботодавець сплачує ЄСВ, у розмірі 22% від доходів. В цей податок входить пенсійне страхування (17.5%) та страхування на випадок безробіття і страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності (4.5%).

    Кожен такий внесок є персоніфікованим, та фіксується в електронному реєстрі за громадянином. Наступним етапом усі кошти спрямовуються на фінансування видаткової частини Пенсійного фонду, тобто на фінансування виплат пенсій теперішнім пенсіонерам. Така система називається «солідарна пенсійна система».

    Мені неодноразово доводилося чути від людей фразу: «Так я ж її собі заробив», але вони помиляються, ці гроші держава уже витратила. Система, коли за рахунок нових членів, робляться виплати уже існуючим — відома і має назву фінансова піраміда. Це величезна державна фінансова афера яку тридцять років незалежної України культивують та підтримують ліберал-демократи знаходячись при владі. Підтримують за рахунок маніпуляції термінами та підміною тез, так з’являються вислови про демографічну кризу на яку начеб то неможливо впливати.

    Республіканська Партія «Славутич» в своїй програмі має чіткий план дій як покривати дефіцит пенсійного фонду поступово зменшуючи його.

    Вже очевидно, що місцеві вибори 25 жовтня не змінять існуючої ліберально-демократичної системи. Новообрані фотографи та весільні генерали вчергове розчарують українців бо неспроможні протидіяти викликам часу та абсолютно байдужі до потреб українців.

    Долучайтеся до Республіканської Партії «Славутич» і спільно ми станемо владою навіть не будучи депутатами. Ми українці здатні це зробити.

    Дякую за приділений час

    Читайте нас на сайті rps.org.ua та долучайтеся до спільної роботи.

    Республіканська Партія «Славутич» зичить перемог!

     

  • Нет содержимого. Отредактируйте страницу чтобы добавить содержимое.